Login Form

Anzahl Beitragshäufigkeit
732834

Alistar Security

 hier geht es zur Website http://www.alistar-security.ro/

Compania noastra se claseaza intre primele firme de paza din Romania. Alistar Security monitorizeaza peste 12.000 de obiective pe tot teritoriul tarii, ocupand pozitia de lider in domeniul serviciilor de monitorizare si interventie.

Serviciile noastre de securitate cu acoperire nationala sunt disponibile in 245 de localitati.

Alistar Security reuneste un numar total de 2.500 de specialisti, coordonati de o echipa manageriala cu peste 20 de ani de experienta in domeniul securitatii private. Peste 200 de echipaje auto si moto si peste 500 de agenti de interventie cu atestat eliberat de Politie sunt gata sa actioneze in beneficiul clientilor nostri.

Sprijinim dezvoltarea fiecarui membru al echipei Alistar Security, iar in acest mod sustinem evolutia profesionala in cadrul societatii. Alistar Security incurajeaza deopotriva tinerii si persoanele cu experienta vasta in domeniu sa ocupe pozitii importante in companie.

Pentru perfectionarea serviciilor oferite, echipa Alistar Security participa la cursuri internationale de pregatire si la competitii internationale intre firme de paza.

Echipajele Alistar Security sunt sprijinite de Politie, Jandarmerie, Salvare si Pompieri, in baza protocoalelor de colaborare incheiate cu institutiile statului.

In relatia cu clientii suntem ghidati de principiul actiunii imediate si eficiente, de implicare si responsabilitate.

Compania noastra desfasoara programe de responsabilitate sociala prin intermediul Fundatiei Alistar.