Login Form

Afișări articole
612924

 

Bine ati venit pe portalul clubului Economic German Moldova!

 

Ne bucuram ca vizitati portalul nostru web! Informatiile puse la dispozitai dvs., va vor clarifica activitatea noastra din N-E Romaniei.

 

Clubul Economic German Moldova (DWCM)

Unul dintre principalele scopuri ale Clubului Economic German Moldova (DWCM) este aducerea nord-estului Romaniei in centrul atentiei posibililor investitori din regiunile europene in care este vorbita limba germana. DWCM vine in ajutorul celor interesati in initierea de contacte prin diverse evenimente.

Economia nu este o strada cu sens unic

Economia nu este o strada cu sens unic, de aceea DWCM se doreste a fi nu doar primul contact, purtator de cuvant si sustinator in Moldova al firmelor si investitorilor din spatiul german ci ofera sprijin activ intreprinzatorilor din nord-estul Romaniei la initierea investitiilor sau la intrarea pe pietele din regiunile europene de limba germana.

DWCM are o pozitie bilaterala, ceea ce inseamna ca nu doar firmele germane se pot deveni membre ci si cele care se simt reprezentate prin scopurile clubului nostru.

La cerere, Clubul Economic German Moldova, pune la dispozitia celor interesati informatii actuale din regiune.

Economia este pentru toti - Economia ne priveste pe toti!

Economia este pentru toti, de aceea promovam nu doar schimburile de experienta intre firmele membre ca sustinator al intereselor acestora ci si dialogul constructiv cu toate partile societatii.
In acest scop, la intalnirile membrilor DWCM sunt invitate personalitati din toate domeniile societatii civile si din economie.

 

Cluburi Germane si cluburi economice vorbitoare de limba Germana din alte regioni:

ClubArad ClubDWNT ClubSatmar ClubSibiu ClubTemesvar 

unser Partnerclub in der Ukraine   DWK-Kiew

FaLang translation system by Faboba